Λεύκανση
Article Rating - Υπηρεσίες, Λεύκανση

Λεύκανση

Η λεύκανση είναι μια τεχνική που αφαιρεί τις χρωστικές των δοντιών χαρίζοντας ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο. 

Η τεχνική : 

Η διαδικασία είναι διαφορετική για τον κάθε ασθενή και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του. Συνήθως είναι μια συνδυαστική τεχνική που περιλαμβάνει μία ή και περισσότερες συνεδρίες στο ιατρείο και την χρήση του νάρθηκα λεύκανσης στο σπίτι. 
Στο ιατρείο η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 1 ώρας, όπου μετά από την κατάλληλη προετοιμασία, ο λευκαντικός παράγοντας τοποθετείται στα δόντια και ενεργοποιείται από ένα διοδικό οδοντιατρικό laser. 
Για την λεύκανση στο σπίτι, δημιουργείται ένας εξατομικευμένος διάφανος μαλακός νάρθηκας που ταιριάζει απόλυτα στα δόντια του ασθενή (χωρίς κινητικότητα, ενοχλήσεις κλπ). Ο ασθενής φοράει τον νάρθηκα αυτό με το λευκαντικό gel για 1 ώρα έως και 8 ώρες(κατά τη διάρκεια του ύπνου) ανάλογα με την τεχνική που έχει επιλέξει ο οδοντίατρος. 

Αποτελέσματα:

Το τελικό αποτέλεσμα στον κάθε ασθενή είναι διαφορετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα στα κίτρινα δόντια το αποτέλεσμα συνήθως είναι εντυπωσιακό, ενώ στα γκρί μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από μία λευκάνσεις για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Η λεύκανση μπορεί να διαρκέσει μέχρι και πέντε χρόνια αλλά συνήθως χρειάζεται μια επανάληψη (μικρότερης διάρκειας) κάθε 3 χρόνια.

Υπάρχουν κίνδυνοι; 

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια ακίνδυνη θεραπεία. Στο σύνολό τους οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι οι λευκαντικοί παράγοντες δεν επηρεάζουν τους σκληρούς ιστούς του δοντιού αλλά ούτε και το αποδυναμώνουν. 


Είναι ανώδυνη η λεύκανση; 

Εάν τηρηθούν σωστά οι οδηγίες του οδοντιάτρου η πιθανότητα εμφάνισης μια ελαφράς υπερευαισθησίας των δοντιών, αμέσως μετά την λεύκανση, θα μειωθεί στο ελάχιστο. Αυτή η ευαισθησία εξαφανίζεται συνήθως μετά από λίγα λεπτά έως λίγες ώρες.Έχετε κάποια απορία; Στείλτε μας ένα μήνυμα!

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (απαραίτητο για να λαμβάνετε ενημερώσεις, δεν εμφανίζεται)

Ιστοσελίδα

CAPTCHA image
Enter the code shown above:


Μοιραστείτε το   

Βαθμολογήστε το:

Σχετικές εικόνες:
  • Λεύκανση

Σχετικά άρθρα:

Τα νεογιλά δόντια Τα νεογιλά δόντια ανατέλουν στο στόμα των μωρών από τον 5ο - 6ο μήνα και η ανατολή τους ολοκληρώνεται στην ηλικία των  2 1/2 με 3 χρόνων.
Αόρατη Ορθοδοντική Είναι μία πρόσφατη μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας που αντικαθιστά τα κλασικά σιδεράκια με διαφανείς νάρθηκες. 
Αποστείρωση Ο ιατρός έχει την υποχρέωση όχι μόνο να θεραπεύσει σωστά, αλλά και να προστατέψει τον ασθενή από κάθε πιθανή επιμόλυνση.
Ενδοδοντία Είναι ο τομέας της οδοντιατρικής ο οποίος ασχολείται με τη διάγνωση και την θεραπεία των βλαβών του πολφού.
Smile Design Είναι αρχικά ο σχεδιασμός και στη συνέχεια η δημιουργία ενός νέου χαμογέλου με μια σειρά από ανώδυνες διαδικασίες. 
Copyright © AsteriosBratsas.gr   |     |   Είσοδος