Προσθετική
Article Rating - Υπηρεσίες, Προσθετική

Προσθετική

Η Προσθετική είναι ο τομέας της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών και την εξισορρόπηση της σύγκλεισης, προσφέροντας ένα μακροπρόθεσμα σταθερό και λειτουργικό αποτέλεσμα.
Η μερική ή ολική απώλεια των φυσικών δοντιών δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη αναπλήρωσής τους με τεχνητά, ώστε να αποκατασταθεί η μασητική ικανότητα και να αποφευχθεί η δημιουργία πρόσθετων προβλημάτων.
Οι προσθετικές εργασίες σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μηχανικές, βιολογικές και αισθητικές παραμέτρους του ασθενή για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η προσθετική διακρίνεται σε κινητή και ακίνητη:
Η ακίνητη προσθετική περιλαμβάνει τις κατασκευές οι οποίες συγκολούνται πάνω σε κατάλληλα τροχισμένα δόντια. (γέφυρες, στεφάνες, ένθετες ή επένθετες εμφράξεις, όψεις, επιεμφυτευματικές κατασκευές)
Η κινητή προσθετική περιλαμβάνει κατασκευές τις οποίες ο ασθενής μπορεί να αφαιρεί όποτε θέλει (μερικές ή ολικές οδοντοστοιχίες)Έχετε κάποια απορία; Στείλτε μας ένα μήνυμα!

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (απαραίτητο για να λαμβάνετε ενημερώσεις, δεν εμφανίζεται)

Ιστοσελίδα

CAPTCHA image
Enter the code shown above:


Μοιραστείτε το   

Βαθμολογήστε το:

Σχετικές εικόνες:
  • Προσθετική

Σχετικά άρθρα:

Τα νεογιλά δόντια Τα νεογιλά δόντια ανατέλουν στο στόμα των μωρών από τον 5ο - 6ο μήνα και η ανατολή τους ολοκληρώνεται στην ηλικία των  2 1/2 με 3 χρόνων.
Λεύκανση Η λεύκανση είναι μια τεχνική που αφαιρεί τις χρωστικές των δοντιών χαρίζοντας ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο.
Αόρατη Ορθοδοντική Είναι μία πρόσφατη μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας που αντικαθιστά τα κλασικά σιδεράκια με διαφανείς νάρθηκες. 
Αποστείρωση Ο ιατρός έχει την υποχρέωση όχι μόνο να θεραπεύσει σωστά, αλλά και να προστατέψει τον ασθενή από κάθε πιθανή επιμόλυνση.
Ενδοδοντία Είναι ο τομέας της οδοντιατρικής ο οποίος ασχολείται με τη διάγνωση και την θεραπεία των βλαβών του πολφού.
Copyright © AsteriosBratsas.gr   |     |   Είσοδος